loader
Foto

Concert de iarnă „Colinde transilvane", în direct la TVR 3

Marţi, 13 decembrie, de la ora 19.00, TVR 3 transmite în direct concertul susţinut de Ioan Bocşa şi Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane”, al Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj Napoca.

 

Telespectatorii TVR 3 pot urmări în această seară concertul de iarnă Colinde transilvane, susţinut la Sala Studio a Teatrului Naţional de îndrăgitul interpret Ioan Bocşa şi de Ansamblul „Icoane” al Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj. Menit să sublinieze importanţa praznicului Crăciunului, concertul ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă printr-o suită de colinde şi cântece tradiţionale din Transilvania. Actorul Ioan Josan se alătură colindătorilor care  ne vor reaminti şi explica esenţa acestor colinde din vechime.

Producător: Iuliana Tudor

Realizator: Steluţa Matios

Emisiune de Elise Stan

 

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

publicat: marţi, 21 mai 2024

Marți, 21 mai, în direct la TVR Craiova și TVR3, de la ora 16.00, am vorbit despre proiecte europene și despre mediul de afaceri din Oltenia.

"Ziua bună de la Iași": Tu ce ai uitat azi?

publicat: marţi, 21 mai 2024

Uiți unde ai pus cheile sau dacă ai lăsat ceva în priză? Am aflat dacă este ceva normal sau începutul unei afecțiuni. Marți, de la ora 9:00, la ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvr3