loader
Foto

Concert extraordinar cu Dan Grigore şi Young Famous Orchestra

Vineri, 27 martie, şi vineri, 3 aprilie, de la ora 18:00, la TVR 3  am avut parte de un regal simfonic. Emisiunea „Cap de afiş” ne-a invitat la un concert extraordinar susţinut de Dan Grigore şi orchestra de tineret Young Famous.

 

Prima parte este disponibilă online pe TVR+.

Partea a doua este disponibilă online pe TVR+.

Dan Grigore şi dirijorul Vlad Agachi, alături de Young Famous Orchestra, au susţinut recent, la Casa Universitarilor din Cluj, concertul Cu capul în nori.

Programul a cuprins Tablourile dintr-o expoziţie de Modest Mussorgski/Maurice Ravel și Concertul pentru pian şi orchestră nr. 2 în do minor de Serghei Rahmaninov.

Artist de talie internațională, Dan Grigore este dublu laureat al Concursului Internațional George Enescu şi laureat al Concursului Internaţional de Pian de la Montreal.

Vlad Agachi este unul dintre cei mai activi tineri dirijori români, formarea sa muzicală fiind marcată de perfecţionarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea lui Daniel Barenboim. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează.

Emisiunea Cap de afiş poate fi urmărită de luni până vineri, de la 18:00, la TVR 3, dar şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:00 Dăruieşte Românie! (R)

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

1:25 Locuri, oameni si comori (R)

*Best of

Producător Emilia Nicolaescu

(Reluare)
 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

 

#tvr3