loader
Foto

Concertul Regal Caritabil - în direct la TVR 3

Joi, 25 octombrie, de la ora 19.00, urmăriţi în direct de la Ateneul Român cea de-a unsprezecea ediţie a evenimentului organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României.

 

Susţinut anual, în ziua de 25 octombrie, Concertul Regal este unul dintre cele mai longevive şi de succes evenimente de strângere de fonduri din România. Fondurile strânse din sponsorizări şi donaţii au însumat peste 1.300.000 de euro, o investiţie făcută în viitorul artistic al României.

Pe 25 octombrie 2018, pe scena Ateneului Român, se reunesc muzicieni de valoare din noua generaţie, care se bucură de recunoaştere internaţională: violonista Anna Tifu, pianistul Mihai Diaconescu şi dirijorul Constantin Adrian Grigore. Programul evenimentului celebrează ultimii 100 de ani de cultură românească.

Organizat anual, începând din 2008, de către Fundația Principesa Margareta României, Concertul Regal Caritabil a avut loc în mod tradițional în ziua de 25 octombrie, cu ocazia aniversării Regelui Mihai I al României, fondator al Fundației alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române. Fiecare ediţie a concertului aniversar a adus pe scena Ateneului Român cei mai valoroşi muzicieni ai momentului şi mari orchestre, în susţinerea tinerilor talentaţi artişti români.

 

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3