loader
Foto

Concursul Regional Cafe Timişoara continuă până în 20 august

Regional Cafe te trimite în Grecia! Înscrierile la concurs se fac pe pagina de Facebook a emisiunii. Extragerea câştigătorului excursiei de 7 zile, pentru două persoane, în Grecia, este programată în data de 21 august.

 

Andrei Borosovici
Regional Cafe

Ediţia Regional Cafe cu extragerea câştigătorului este disponibilă online pe TVR+.

TVR Timişoara şi echipa emisiunii Regional Cafe aşteaptă înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a concursului organizat în parteneriat cu agenţia de turism Ultramarin din Timişoara.

Pentru înscriere este nevoie de un LIKE pe pagina Regional Cafe TVR Timişoara şi de un mesaj privat pe pagina de Facebook a emisiunii, mesaj care să conţină: numele, prenumele, localitatea şi numărul de telefon.

Data-limită de înscriere este 20 august 2015, ora 24:00.

Extragerea numelui câştigătorului va avea loc în direct, în cadrul emisiunii Regional Cafe din data de 21 august 2015, difuzată la TVR 3 şi TVR Timişoara, începând cu ora 8:00.

Regulamentul Concursului Regional Cafe TVR Timişoara îl găsiţi pe pagina de Facebook a emisiunii.

***

Emisiunea Regional Cafe poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3