loader
Foto

Cu cărțile pe față: Cultură în zona editorială

Sâmbătă, 15 martie, de la ora 22:00, la TVR3 am discutat "cu cărțile pe față" despre activitatea editurilor dar și strategia urmată de acestea pentru a rezista pe piață în secolul tehnologiei.

 

CĂTĂLIN GHIŢĂ
Cu cărțile pe față

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Cum pornește o afacere in zona editorială? Cât este de fapt  afacere, cât este strategie culturală  activitatea unei edituri? Care sunt strategiile de urmat astazi pentru a putea rezista pe piata, dar si pentru a face performanta culturala?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care încercăm să răspundem într-o emisiune care îi are ca invitați pe Călin Vlasie, cunoscut scriitor optzecist dar și director al unei dintre editurile mari și prestigioase -editura Paralela 45- , dar și pe Nicolae Marinescu, directorul unei edituri mai mici, dar importanta pentru Craiova.

17:30 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

*Biserica din Povergina

Producător Cosmin Jitariuc

17:55 Teleshopping-Publicitate

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

 

#tvr3