loader
Foto

CULT@rt la TVR 3 - trei ediţii cu şase invitaţi excepţionali

În 15, 16 şi 17 octombrie, de la ora 22.00 - cu Marius Constantinescu. Joi şi vineri, spaţiul emisiunii va fi alocat transmisiunii în direct a festivalului Crizantema de Aur.

 

MARIUS CONSTANTINESCU
Cult@rt

Luni, 15 octombrie, aveţi toate motivele să urmăriţi emisiunea CULT@rt în care, la loc de cinste, va fi limba română. Nu neapărat limba pe care o aflăm din manual, ci pe cea vie, fluctuantă, cameleonică, pe care o punem la cheremul epocilor, influenţelor, împrumuturilor şi altor “intemperii” care îi sculptează profilul sonor.

Invitatele lui Marius Constantinescu în această ediţie sunt: prof. univ. dr. Rodica Zafiu, lingvist şi Flori Mihalache PR manager al Editurii Corint.

Tot luni ajungem la Casa Radio din Cluj, la Editura Universităţii de Vest din Timişoara şi facem cunoştinţă cu teologul Nicolae- Olimpiu Benea, de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj şi cu Igor Bergler, autorul cărţilor Biblia pierdută şi Testamentul lui Abraham.

Marţi, 16 octombrie, CULT@rt se prezintă cu foarte multe subiecte adunate din toată ţara. În studioul emisiunii, Marius Constantinescu stă de vorbă despre un secol de dans românesc - cu prof. univ. dr. Sergiu Anghel, preşedintele Senatului UNATC, dar şi despre un turneul care începe pe 18 octombrie şi trece prin: Deva, Timişoara, Cluj-Napoca, Bistriţa, Sibiu, Piteşti şi Bucureşti – turneul VA PLACELLO? - susţinut de violoncelistul Răzvan Suma.

Miercuri - în mod excepţional - este ultima ediţie din această săptămână a emisiunii CULT@rt – aşa că echipa a pregătit un adevărat răsfăţ cultural - un secol de literatură românească. Marius Constantinescu va fi gazda a două doamne excepţionale: scriitoarea Ioana Pârvulescu şi producătoarea TVR Valentina Băinţan – cea care ne va aduce, în 25 octombrie, Concertul Regal – transmis pe TVR 3 în transmisiune directă.

 

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Manuela Iftimoaei

Producator Ovidiu Mihaiuc

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3