loader
Foto

Carmen Târnoveanu "Dăruieşte Românie!" celor departe de casă

Serile petrecute alături de echipa și invitații emisiunii ”Dăruiește Românie!” sunt mereu pline de căldură și de bună dispoziție. Joi, 7 ianuarie, de la ora 21:00, puteți revedea ediția specială de Crăciun, la TVRi și online pe TVR+.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

În ediția de Crăciun, de pe 25 decembrie 2020, Carmen Târnoveanu ne-a trecut cu eleganță prin toate emoțiile generate de revederea cu invitații săi, de subiecte inedite sau de momente care care ne țin cu sufletul la gură.

"Dăruieşte Românie!" ne desfată cu momente muzicale pline de magie, timp de 85 minute.

(w882) daruieste

Artiști celebri de pe scena muzicii românești, dar și persoane-cheie din culisele ei, actori consacrați sau aflați la început de drum, magicieni, acrobați, dansatori - cu toții intră, rând pe rând, în marea familie a emisiunii "Dăruiește Românie".

(w882) daruieste

Ne întâlnim cu legendara soprană Felicia Filip, despre care descoperim că a fost colegă de liceu cu Marcel Pavel, în timp ce ea studia vioara, iar el violoncelul.

(w882) daruieste

(w882) daruieste

Amintiri frumoase din anii tinereții își găsesc confortul în platoul emisiunii, printre mărturisiri și idei despre valorile de viață: "Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a generozității, a familiei, sărbătoarea copiilor de toate vârstele", ne mărturisește Felicia Filip.

(w882) daruieste

La rândul său, Ianna Novac ne spune cât de importantă este sărbatoarea Crăciunului pentru sufletul ei de artist: "Crăciunul pentru mine înseamnă dor de ceea ce am trăit acasă, în Moldova, unde cântam colinde românești".

(w882) daruieste

(w882) daruieste

Dida Drăgan consideră scena unul dintre lucrurile sfinte, la care se raportează ori de câte ori devine parte din viața pe care o împarte cu publicul.

(w882) daruieste

Marcel Pavel și fiica sa, Iuvenalia Pavel, ne cântă, în duet, o frumoasă piesă de Crăciun, compusă de Virgil Popescu, povestindu-ne, la unison, că pentru ei Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare și este sfântă - de aceea iubesc să o petreacă în familie.

(w882) daruieste

(w882) daruieste

***

Urmărită în special de publicul din diaspora, emisiunea "Dăruiește Românie!" aduce o gură de aer proaspăt și o doză autentică de "acasă" celor aflați departe de țară și poate fi vizionată pe TVR Internațional și online pe TVR+.

(w882) daruieste

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...