loader
Foto

Galerie foto

Din Germania, înapoi în Cahul, cu Maxim Cârlan

Regizorul şi scenaristul Maxim Cârlan a organizat la Cahul primul  festival internațional de film documentar din sudul ţării. Care-i povestea acestui eveniment? Aflaţi duminică, 4 septembrie, de la ora 19:30, la TVR MOLDOVA şi TVR 3.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Este tânăr și ambițios. Își dorește ca localitatea lui de baștină - orașul Cahul - să devină un adevărat centru internațional de creație. Tocmai de aceea, regizorul și scenaristul Maxim Cârlan a decis ca la sfârșit de septembrie să organizeze unicul festival internațional de film documentar din sudul Republicii Moldova.

Cu experiența sa din Germania, Maxim își dorește ca documentarele proiectate la Cahul să provoace reacții, emoţii și atitudini. Doar așa, spune tânărul regizor, poți schimba lucrurile în Republica Moldova.

Mai multe detalii aflați în această duminică, 4 septembrie, de la ora 19:30, la Interviurile Telejurnalului Moldova, emisiune semnată de jurnalistul Vitalie Guțu.

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

***


Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

13:30 Dăruieşte Românie!

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3