loader
Foto

Galerie foto

Exerciții după masa de Paște la "Tableta de sănătate"

Marți, 22 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Craiova și TVR 3 aflăm cateva sfaturi și sugestii pentru a slăbi eficient de la Mihaela Dumitru, invitata emisiunii "Tableta de Sănătate".

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Mesele de sărbători, prilej de voie bună alături de cei dragi şi de feluri delicioase de mâncare, au uneori şi efecte mai puţin plăcute: kilogramele în plus.

În ediţia din 22 aprilie a "Tabletei de sănătate" aflam sfaturi şi sugestii pentru a slăbi eficient după întâlnirea tradiţională de Paşte cu drobul, carnea, ouăle şi cozonacul cărora cu greu le putem rezista.

Emisiunea se difuzează pe TVR 3 şi TVR Craiova începând cu ora 19.00. Invitat: Dumitru Mihaela - preparator/trainer internaţional.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3