loader
Foto

Galerie foto

Expozitia Împreună pentru Cumințenia Pământului la "Oltenia la zi"

Joi, 9 iunie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR 3, am discutat despre expoziția "Împreună pentru Cumințenia Pământului" cu Vasile Fuiorea - președintele UAPR Gorj.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Uniunea Artiștilor Plastici din România Filială Gorj a organizat expoziția "Împreună pentru Cumințenia Pământului". Lucrările de pictură, sculptură și grafică au fost oferite spre vânzare, iar banii vor fi donați subscripției publice a Ministerului Culturii pentru achiziția operei brâncușiene. Detalii despre acest eveniment vom afla de la președintele UAPR Gorj, Vasile Fuiorea, invitat în ediția de joi 9 iunie a emisiunii Oltenia la zi în direct de la ora 17.00.

În partea a doua a emisiunii vom vorbi despre proiectul social "Copii cu copii" al studenților de la Masterul Dezvoltare Comunitară și integrare europeană al Facultății de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova. Masteranzii au finalizat cercetarea pe bază de interviu a 20 de mame minore din Dolj pentru a identifica nevoile acestora și măsurile de intervenție socială.

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: joi, 02 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3