loader
Foto

Film, artă, literatură şi umor

În a treia zi de Paşti, de la ora 22.00, la CULT@rt . Urmăriţi ediţie care are ca subiect principal  evenimentul cinematografic al sezonului: cea de-a XII-a ediţie a Premiilor GOPO, desfăşurată la Teatrul Naţional din Bucureşti la finalul lunii martie.

 

Invitaţii lui Marius Constantinescu în această ediţie sunt: Monica Felea, producătorul Galei Gopo şi Daniel Sandu, regizorul cu un palmares impresionant la acest eveniment.

Este cea mai importantă Gală care premiază excelenţa în cinematografia românească, iar Televiziunea Română este coproducător al evenimentului. Ce înseamnă o asemenea gală aflăm de la Monica Felea, producătorul evenimentului şi de la regizorului Daniel Sandu care are un palmares de invidiat: 8 premii din 15 nominalizări, inclusiv cel mai bun film din 2017.

Tot în ediţia de marţi, 10 aprilie, urmăriţi un reportaj emoţionant despre puterea dragostei cu Draga Olteanu Matei şi un interviu-portret cu  Augustin Cupşa, prozator, scenarist şi medic psihiatru - care a cucerit critica odată cu cel mai recent roman al său

Iar dacă aţi avut vreodată nevoie de o carte veche, valoroasă şi nu aţi găsit-o în nicio bibliotecă, CULT@rt vă invită la Târgu Mureş, într-unul dintre cele mai bogate fonduri de carte din Transilvania: Biblioteca Teleki-Bolyai. Aici sunt adunate peste două sute de mii de volume din ediţii rare sau colecţii personale ale contelui Teleki Samuel, fondatorul bibliotecii.

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3