loader
Foto

Încredere

BIZALOM – Ungaria, 1980

sâmbătă, 06 aprilie 2019
ora 20:00

 

 

Regia: István Szabó

Cu: Ildikó Bánsági, Péter Andorai, Gombik Oszkárné

*Ursul de Argint pentru regie – Festivalul de Film de la Berlin

*Nominalizare la premiul Oscar pentru film străin

Dramă

În Ungaria, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, doi membri ai Rezistenţei - o femeie şi un bărbat, fiecare căsătorit cu altcineva – se dau drept soţ şi soţie, ascunzându-şi identitatea reală faţă de autorităţile aliate cu naziştii. Relaţia lor devine tot mai profundă, pe măsură ce încrederea reciprocă şi respectul pe care şi-l poartă unul altuia se transformă în iubire.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3