loader
Foto

Galerie foto

Fotbal și baschet la "În Prelungiri"

Sâmbătă, 26 aprilie de la ora 17, emisiunea „În prelungiri” prefaţează meciul lui Poli Timişoara de pe terenul Pandurilor din Târgu-Jiu.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Invitaţi în studioul TVR Timişoara sunt Cristea Opria, agentul FIFA ce l-a propulsat pe Gabriel Torje in fotbalul european  şi Alin Şeroni, unul din cei mai constanţi jucători ai echipei timişorene din acest campionat . Nu  lipsește tronsonul consacrat etapei din liga secundă.

În partea a doua, de la ora 17 şi 30 de minute, campioana baschetului feminin românesc, Universitatea Goldiş ICIM Arad se prezintă în faţa unei noi finale cu rivala CSM Târgovişte. Antrenorul protughez Jose Araujo şi consacrata Monica Broşovscky reprezintă gruparea galben-albastră la emisiunea „În prelungiri”.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 26.04.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 26.04.2014 la ora 23.30 și luni 28.04.2014 la ora 15.30.

(w882)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

 

#tvr3