loader
Foto

Galerie foto

Fotbalul şi voleiul pe plajă în vremea caniculei

Timişoara îşi împarte pasiunile sportive între „Balcaniada” U20 de pe plaja amenajată în Parcul Rozelor şi fotbalul de primă ligă de pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Echipele din primul eşalon continuă întăririle după un debut în care mai nicio grupare nu a rupt gura târgului. ACS Poli Timişoara nu face excepţie.

Fără punct acumulat, echipa lui Dan Alexa îl repatriază pe Srdjan Luchin şi este în discuţii avansate cu un alt fost campion, Gabriel Iancu.

Pe de altă parte, migraţia produselor juvenile ale clubului către echipe din afara României tinde să ia amploare, după mediatizatul transfer al lui Dragomir la Arsenal, un alt internaţional al Timişoarei, Patrick Peter, luând calea Angliei, la Sunderland. Asta în timp ce presa speculează posibile neînţelegeri între club şi Liceul cu Program Sportiv Banatul Timişoara.

În studio vine fostul jucător şi conducător de la Poli, Călin Rosenblum, alături de unul dintre cei mai versaţi agenţi de jucători din fotbalul românesc, Florin Iacob.

În partea a doua, seria evenimentelor dedicate voleiului pe plajă continuă la Timişoara cu Campionatele Balcanice sub 20 de ani, unde lotul coordonat de timişoreanul Dan Jitaru are şanse mari de a –şi trece în palmares medalii atât la fete, cât şi la băieţi.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 25.07.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 26.07.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3