loader
Foto

Hepatita C este una din bolile ficatului care duce la ciroză sau cancer

Comisia europeană a aprobat un nou tratament care se pare că duce la vindecarea acestei boli.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Până acum tratamentul se făcea cu interferon, un tratament destul de invaziv și care nu ducea la vindecarea pacientului, ci la creșterea perioadei de viață.

În România sunt aproape un milion de oameni infestați cu virusul hepatitei C, suntem fruntași în Europa.

Noul tratament care promite distrugerea acestui virus a fost deja introdus în UE, dar din motive birocratice nu se aplică încă şi în România. Șansele de vindecare în urma acestui tratament sunt mult mai mari, dar introducerea lui în țară întârzie.

Invitați în studio au fost: Delia Barbu- jurnalist, Alina Popescu- medic gastroenterolog, Spitalul județean Timișoara, prof.dr Virgil Musta- Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș.

Emisiunea Ediţia de Vest s-a difuzat în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 12.10.2015 la ora 17:00.  Reluarea va fi pe TVR 3 marţi 13.10.2015 la ora 00:30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

 

#tvr3