loader
Foto

Galerie foto

Inventatorii români în platoul "Oltenia la zi"

Oltenia la zi de joi 23 aprilie de la ora 17.00 vă propune să îi cunoașteți pe unii dintre inventatorii care ne-au reprezentat la cea mai importantă competiție internațională a inventicii.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marcel Ionică și echipa sa din Craiova au fost premiați la Salonul Internațional al Invențiilor de la Geneva cu medalie de aur și premiu special al Universității Politehnice din Hong Kong.

În a doua parte a emisiunii vom discuta despre cardurile de sănătate care de la 1 mai vor fi obligatorii pentru a beneficia de serviciile medicale asigurate. Urmăriți joi 23 aprilie de la ora 17.00 pe TVR 3, TVR Craiova și TVR PLUS emisiunea Oltenia la zi.

10:00 Din arhiva TVR

*Best of

* Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Timp

Producător Irninis Miricioiu

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

 

#tvr3