loader
Foto

Galerie foto

Ioan Timofte vine la “În prelungiri”

Fostul manager sportiv al lui ACS Poli Timişoara s-a despărţit de gruparea bănăţeană la capătul unui sezon în care a reuşit detaşat promovarea în primul eşalon.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Plecarea surprinzătoare a fostului internaţional a născut controverse aprinse, motivele fiind şi astăzi învăluite în mister.

În acest timp, înlocuitorul lui Tim, Daniel Stanciu, anunţă negocieri cu jucători pentru sezonul viitor, un posibil amical de prezentare pe Dan Păltinişanu şi primul adversar din amicalele verii, ACF Jimbolia.(w500)

Ioan Timofte vine "În prelungiri" pentru o discuţie despre fotbalul timişorean, dar şi despre echipa naţională înaintea returului din Irlanda de Nord.

Europeanul de baschet feminin de la Timişoara continuă, speranţele României de a “evada” din zona grupei fiind la îndemână. Cu o companie selectă asigurată de vicecampioana olimpică, Franţa sau de fosta finalistă mondială, Cehia, Mărginean şi compania se agaţă de public şi de dorinţa de a convinge a acestei generaţii.

Horia Păun, preşedintele FR Baschet vine "În prelungiri" pentru a evalua şansele României la Europene, dar şi dincolo de acestea.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 13.06.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 14.06.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3