loader
Foto

Galerie foto

“La cules de îngeri…” cu Ecaterina Ajder

E titlul ultimului vernisaj al artistei. A expus de data asta la Iaşi.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

După Ucraina, Federaţia Rusă, Turcia, Franţa, Germania, Spania, a revenit în România cu o selecţie de lucrări speciale pentru că “aici, publicul spectator percepe cel mai bine mesajul ei”. Vine cu elemente din scoarţele copilăriei din stepa Bugeacului amplificându-le cu propria imaginaţie în pictură, tapiserie, ori bijuterii… Îşi trăieşte cu intensitate momente de creaţie împărţindu-şi  zilele între atelier şi facultate.

Ne-am lăsat ghidaţi de Ecaterina Ajder “la cules de îngeri” şi ne-am umplut sufletele de lumină ca să vă dăruim şi vouă în emisiunea “Identitate Basarabia” din 17 decembrie, pe TVR Iaşi şi 22 decembrie pe TVR 3.

O producţie TVR Iaşi realizată de Violeta Gorgos (regizor artistic), Cristian Sbîngu (imagine), Dragoş Brehnescu (editor imagine) şi Marian Bucur (editor imagine).

Identitate Basarabia

TVR Iaşi, marţi, 17 decembrie, ora 20.00

TVR 3, duminică, 22 decembrie, ora 18.30

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 Din arhiva TVR (R)

*Best of

Producator Irninis Miricioiu

(Reluare)
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3