loader
Foto

Galerie foto

La echipele de fotbal din liga secundă se sună adunarea

Echipele cărăşene au fost cele mai harnice şi dornice să se apuce de treabă în 2015.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

 

Sursa foto: www.sportvest.info

Primul care şi-a adunat efectivul a fost Alin Artimon, antrenorul celor de la FC Caransebeş. Revoluţia la echipă a început încă de săptămâna trecută, când s-a început primenirea masivă a unui lot ce a terminat sezonul de iarnă pe ultimul loc, cu doar 7 puncte.

Săptămâna acesta s-au adunat şi jucătorii Metalului Reşiţa, la o reunire în care a atras atenţia mai cu seamă postura de manager de circumstanţă a lui Dorinel Munteanu.

ACS Poli şi Şoimii Pâncota şi-au fixat data de întoarcere din vacanţă pentru luni 19 ianuarie. Timişorenii ocupă relativ confortabil poziţia de lider cu 7 puncte în faţa principalei urmăritoare şi sunt cu gândul la cantonamente, în vreme ce arădenii, cu doar 12 puncte acumulate, trag tare pentru a supravieţui în eşalonul secund.

În studioul TVR Timişoara vin: Alin Artimon, antrenorul Caransebeşului, Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara şi managerul sportiv al Pâncotei, Sorin Tarcea.

Partea secundă aduce în atenţie o disciplină mai puţin mediatizată, ciclismul. Abia ieşită din juniorat, arădeanca Alexandra Lazăr este considerată de specialişti drept cel mai bun produs al ciclismului feminin românesc din ultimii ani.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 17.01.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 18.01.2015 de la ora 0.30.

(w882)

1:30 Regatul Sălbatic (R)

*“Regatul Sălbatic” este locul comun, punctul de întâlnire a tuturor celor implicați activ în refacerea potențialului de regenerare a sălbăticiei naturale. Mai puțin confort pentru noi, mai mult loc pentru habitate sălbatice.

Producător Mihai Enea

(Reluare)

2:00 Vine Cluju’ pe la noi (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Muzică, voie bună, dedicații

Sergiu-Vitalian Vaida va fi în legătură permanentă cu telespectatorii, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje celor dragi. De data aceasta, doritorii vor putea dialoga cu moderatorul nu doar telefonic,ci şi scriindu-i pe Facebook sau chiar în sistem video, folosind platformele Skype sau Zoom. Rubrica lui Iosif Ciunterei, vă va purta “pe coclauri",ca să cunoaşteţi oameni minunaţi, locuri frumoase, obiceiuri şi meşteşuguri vechi.

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producător Radu Puşcaş

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

 

#tvr3