loader
Foto

La "Ediția de Vest" discutăm despre doctoratul în România

După 1989 în România au fost acordate peste 33 de mii de titluri doctorale. A devenit o modă ca politicienii să aibă trecut în CV acest titlu.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De ce e bine să ai titlul de doctor trecut în CV? Cât de importantă este această distincție pentru carieră? De ce vor românii, chiar dacă nu urmează o carieră universitară să obțină acest titlu? Câte din doctoratele obținute în ultimii ani nu sunt plagiate? Sunt câteva din întrebările la care încercăm să răspundem în Ediția de vest de astăzi.

Invitați în studio sunt prof. univ. dr. Otilia Hedeșan (Director Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, UVT), Daniel Vighi (scriitor) și prof. univ. dr. Anton Trăilescu (avocat, profesor Facultatea de Drept UVT).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 3.08.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 4.08.2015 la ora 00:30.

 

 

 

3:00 Locuri, oameni si comori (R)

*Best of

* Producător Emilia Nicolaescu

(Reluare)

3:30 Lumea de aproape (R)

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

(Reluare)
 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3