loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia: Peșterile Gorjului

Marți, 18 martie, de la ora 19:30 pe TVR 3, pornim din nou "La pas prin Oltenia" și vizităm de această dată peșterile Muierii și Polovragi, din județul Gorj.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Peşterile au reprezentat dintotdeauna obiective turistice extrem de captivante şi interesante. Calcaroase sau de gheaţă, aceste cavităţi descoperă o lume nouă a subteranului, străjuită de stalactite şi stalagmite.

Printre acestea se numara şi peşterile Muierii şi Polovragi, din judeţul Gorj. Nu puteam părăsi aceste meleaguri fără saă gustăm din preparatele zonei: bulz şi tocan de oaie, ca la mama acasă.

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

 

#tvr3