loader
Foto

Galerie foto

Remix: Luiza Zan, o poveste cu... Jazz

Marți, 16 februarie, de la ora 22:00, revedeţi la TVR 3 povestea solistei Luiza Zan, una dintre vocile feminine cele mai pregnante ale jazzului românesc.

 

În 2004 a explodat pe scena internaţională, cu un al doilea premiu consecutiv la „Montreux Jazz Voice Competition”, imediat câştigând şi Locul I la „Cerbul de Aur” cu grupul Slang.

De-a lungul anilor a cântat în varii ambianţe, de la formule de duo la bigband-uri. Intimă a unui întreg evantai de genuri muzicale, solista interpretează, compune, înregistrează cu lejeritate.

De cinci ani stabilită la Sfântu Gheorghe, alături de soţul său şi de cele două fetiţe, greu de întâlnit în afara scenei, un trofeu şi pentru palmaresul „Remix”. O ediţie cu un invitat special: Florian Lungu.

Producător "Remix": Doru Ionescu

Sursa foto: arhiva personală, Facebook

 

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3