loader
Foto

Mariana Nicolesco prezintă

Gala Laureaţilor Concursului Naţional al Liedului Românesc

 

Partea I și partea a II-a ale ediției 2016 sunt disponibile online pe TVR+.

La Festivalul şi Concursul Naţional al Liedului Românesc create de marea soprană Mariana Nicolesco tinerele talente au triumfat şi în acest an, onorând memoria lui George Enescu la 135 de ani de la naştere.

Manifestarea, iniţiată în 2003 la Braşov, a avut loc pentru prima oară în capitala ţării, şi anume în splendidele săli ale Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti – ARCUB, aducând şi de această dată în prim-planul conştiinţei artistice naţionale vechiul nostru cântec de dor, odată cu lucrările compozitorilor români.

Interpretările au pus în valoare cu brio o adevărată comoară artistică a muzicii româneşti, odată cu noile vocaţii lirice, pe care le vom putea urmări pe TVR3, sâmbătă 17 şi duminică 18 decembrie, ora 17.00.

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

publicat: marţi, 21 mai 2024

Marți, 21 mai, în direct la TVR Craiova și TVR3, de la ora 16.00, vorbim despre proiecte europene și despre mediul de afaceri din Oltenia.

"Ziua bună de la Iași": Tu ce ai uitat azi?

publicat: marţi, 21 mai 2024

Uiți unde ai pus cheile sau dacă ai lăsat ceva în priză? Am aflat dacă este ceva normal sau începutul unei afecțiuni. Marți, de la ora 9:00, la ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvr3