loader
Foto

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” s-a redeschis la 1 IUNIE

Programul normal pentru vizitarea muzeului este de miercuri până duminică, între orele 11:00 și 19:00.

 

Reguli de vizitare pentru siguranță și prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:

  • Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata vizitei în muzeu. Masca trebuie să acopere gura şi nasul.
  • Accesul vizitatorilor în cadrul muzeului se va face numai după efectuarea triajului observațional și a termometrizării noncontact. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) nu vor avea acces în muzeu.
  • Durata vizitei va fi limitată la maximum 2 ore.
  • Pe parcursul traseului de vizitare, precum și în timpul așteptării (dacă va fi cazul) pentru accesul în muzeu, este obligatorie păstrarea unei distanțe de 2 m față de alți vizitatori și față de personalul muzeului.
  • Circuitul de vizitare este unidirecțional și este marcat cu săgeți direcționale la nivelul fiecărui etaj. Astfel, publicul va respecta următorul traseu de vizitare: Parter - Etaj – Demisol.
  • Programul normal de vizitare al muzeului este de miercuri până duminică, între orele 11:00 și 19:00 (ultimul vizitator intră la ora 18:00). Eventuale excepții de la acest program vor fi anunțate din timp publicului.

(w882) Reguli sig

Alte reguli de acces și informații actualizate, găsiți aici.

Un articol de: Andrea Tolcsvai

10:00 Telescoala in limba maghiara

*Studioul teritorial Tg.Mureş

* Limba si literatura romana, cl. VII-Szőcs Imre-(25’)

*Biologie, cl. XII-József Éva-(25’)

Producător Fekete Hajnal

Transmisiune in regim de direct

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

 

#tvr3