loader
Foto

Nicola, Tavi Colen și Fang Shuang au venit la “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu i-a avut că invitați pe Nicola, Tavi Colen, Fang Shuang, Cristina Strecopîtov şi Valentin Luca, într-o nouă ediție a emisiunii Dăruiește Românie!, vineri, de la 21:00, la TVR Internaţional.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Sezonul 5 al emisiunii „Dăruiește Românie!” continuă cu noi provocări pentru artiștii români și, nu numai, aplaudați în țară și în străinătate.

„Am oameni foarte dragi acolo, peste granițe, unde toți românii trăiesc cu țara lor în suflet. Spun asta pentru că știu chiar de la fiul meu care trăiește dincolo de granițele României. E minunat să călătorești, eu sunt înnebunită după călătorii, dar la un moment dat, tot vrei acasă. D-asta mă gândesc că pentru cine trebuie să stea, măcar un timp, departe de ce-i al lui, nu are cum să fie chiar ușor”, povestește Nicola în ediția de săptămână aceasta a emisiunii Dăruiește Românie!

(w882)

Se știe că, de-a lungul timpului, la TVR Internaţional s-au realizat producții de anvergură, de la transmisiuni live de pe Broadway și până la gale, spectacole, evenimente, concerte ale artiștilor romani în străinătate. Și, cumva, ca o continuare firească, anul acesta, când TVR Internaţional se bucură de 25 de ani de emisie, eram pregătiți cu ediții speciale ale emisiunii „Dăruiește Românie!”, realizate chiar în mijlocul comunităților de români din străinătate, însă, realitatea lui azi ne obligă să rămânem doar la un televizor distanţă.

Mă bucur că am revenit la voi! Carmen, știi că după ce am fost aici prima dată, mi-au scris mulți prieteni din străinătate, cu unii nu mai țineam legătură demult. A fost o experiență foarte plăcută… Și, știi că ne-am mai întâlnit și la începutul pandemiei, prin videoskype, și ți-am spus și atunci, se poate verifica pe filmare (râde) că abia aștept să redeschideți platoul, mărturisește Tavi Colen.

(w882)

Cu singuranţă am mai spus că emisiunea Dăruiește Românie! înseamnă, de fapt, a face cât mai bine ceea ce știi tu să faci, ce poți tu să faci, înseamnă să fii tu însuţi. Aceasta este provocarea, pariul nostru cu noi, cu artiștii, cu publicul.

„N-ai să crezi, dar de emisiunea ta, Carmen, într-un anume fel, se leagă cel mai important moment din viața mea, de când sunt în România – nașterea fiului meu. Eram în emisiune la tine, anul trecut, tot în decembrie, mai spre final, și știi că ți-am spus că dacă sună telefonul chiar în timpul filmării, plec la maternitate. Ei bine, nu s-a întâmplat în timpul filmării, dar n-am să uit niciodată toate emoțiile de-atunci, poveşte Fang Shuang despre experienţa trăită la emisiunea Dăruieşte Românie!.

(w882)

Momentele spectaculoase ale acestei noi ediții a emisiunii Dăruieşte Românie!, i-a avut ca progatonişti pe Cristina Strecopîtov, magician și pe Valentin Luca, singurul român premiat la marile show-uri internaționale de bartending.

(w882)

(w882)

Așadar, sezonul 5 al emisiunii „Dăruiește Românie!” continuă spectacolul pe care știm că îl așteptați, în fiecare vineri, de la 9 seara, la TVR Internaţional.

***

moderator/realizator: Carmen Târnoveanu

editor imagine: Liliana Năstase

director imagine: Emil Stan

regizor tv: Manuela Apostol

producător: Raluca Amzăr

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...