loader
Foto

O oră de jazz simfonic cu "Trio Contraste"

Luni, 30 martie de la ora 18:00 la TVR3 în cadrul emisiunii "Cap de afiș", vă invităm la o oră de jazz simfonic în interpretarea ansamblului Trio Contraste.

 

Cap de Afiş

Ansamblul Trio Contraste este una dintre cele mai apreciate formații camerale româneşti, invitată la festivaluri  de muzică contemporană din lume, la care a obținut nenumărate premii.

Flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, pianistul Sorin Petrescu şi percuţionistul Doru Roman ne propun, în această seară, un recital extraordinar de muzică de cameră.

În program: George Gershwin: Suita din "Porgy and Bess", Leonard Bernstein: Suita din "West Side Story", Dave Brubeck: Blues şi Blue Rondo a la Turk, Leroy Anderson: The Typewriter, The Syncopated Clock , Sandpaper Ballet și Johnny Răducanu : Jocul ţambalelor, Mâinile olarului. Așadar, o performanță artistică pe care merită să o ascultați și să o vedeți!

***

Emisiunea Cap de afiș poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 Cantec si poveste

*Studioul teritorial Tg.Mures * Interpreți din Ardeal

Moderator Cristian Ţăran Producător Vasile Braic

16:00 Taina zilelor mari

*Studioul teritorial Cluj

* O EDITIE SPECIALA DEDICATA SAPTAMANII MARI.

O emisiune realizata cu participarea Preasfintitul Benedict Bistriteanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

Moderator Loredana Corchis

Producator Luminita Purdea-Cotutiu

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

 

#tvr3