loader
Foto

Galerie foto

Oltenia la zi - Conferința "Muzeul și Cercetarea științifică"

Joi, 10 septembrie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR 3, aţi putut urmări o ediție dedicată Conferinței științifice Internaționale  "Muzeul și Cercetarea științifică", organizată de Muzeul Olteniei.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Biologi de renume , cadre universitare și muzeografi din tară și străinătate (Canada, Germania, Slovacia, Turcia, Bulgaria, Thailanda, Republica Moldova, Albania, Kosovo) vor participă la Craiova la a 22-a ediție a Conferinței științifice Internaționale  "Muzeul și Cercetarea științifică", eveniment anual organizat de Muzeul Olteniei.

Despre implicațiile acestui eveniment vom vorbi în prima parte a emisiunii Oltenia la zi de joi, 10 septembrie de la oră 17.00.


Îîn partea a doua a emisiunii Oltenia la zi  vă prezentăm modernizările realizate la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova din fonduri de la bugetul local și vorbim despre proiectele viitoare pentru această unitate sanitară.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Craiova

* Medici și specialiști din domeniul sănătății, sfaturi, scheme de tratament și noutăți legislative

Moderator Andrada Cojocaru

Producător Daniela Preda

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

 

#tvr3