loader
Foto

Pe urmele Marianei Drăghicescu – spectacol folcloric la TVR 3

Joi seară, de la ora 20:00, la TVR 3, TVR Timișoara și online pe TVR+, urmărim un spectacol folcloric desfășurat în cadrul Festivalului Național de Interpretare Vocală “Mariana Drăghicescu”. Printre invitaţi: Stana Stepănescu şi Cristian Pomohaci.

 

Festivalul-Concurs Național de Interpretare Vocală “Mariana Drăghicescu”, ediția a XIV-a, se desfășoară în perioada 14 -18 septembrie 2016 la Timișoara și Bogâltin-Cornereva, Caraș-Severin.

Joi 15 septembrie, de la ora 20:00, pe scena sălii Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara vor urca interpreţi consacraţi ca Stana Stepănescu, Maria Didraga și Cristian Pomohaci.

Prezentatorul şi realizatorul spectacolului este Felicia Stoian.

Organizatori: Asociaţia Culturală Mariana Drăghicescu şi TVR Timişoara

***

Prima ediţie a festivalului a avut loc în 1998, la un an de la trecerea în nefiinţă a Marianei Drăghicescu. Pană în anul 2008 s-a desfăşurat doar la Timişoara, o dată la 2 ani, iar începând din anul 2009 se desfăşoară anual, atât la Timişoara, locul unde Mariana s-a desăvârşit ca interpret, cât şi pe plaiurile natale, la Bogâltin- Cornereva, Caraş Severin.

 

13:00 Selfie

*Studioul teritorial Timișoara

* SELFIE are în vedere artiști, muzicieni, tineri pasionați de știință sau de afaceri sau voluntari în diverse domenii. Aceștia se vor prezenta singuri, în maniera unui AUTOportret și vor spune despre ei lucrurile care consideră că ii fac speciali.Emisiunea se adresează unui public deschis, interesat de poveștile acestor oameni, care are cam aceeași vârsta ca și protagoniștii. SELFIE este o emisiune dinamică, neconvențională, în care orice este posibil!

Producător Roxana Morun

13:30 Dăruieşte Românie!

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3