loader
Foto

Popa’s la Paris, Amsterdam şi Haga

Ştefan Popa Popa’s, unul dintre cei mai valoroşi caricaturişti din toate vremurile, a dus (pentru a câta oară?) stindardul ţării sale... pe alte meleaguri.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora de Vară

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ştefan Popa Popa’s, unul dintre cei mai valoroşi caricaturişti din toate vremurile, a dus (pentru a câta oară?) stindardul ţării sale...pe alte meleaguri.

În luna martie a fost invitat al Franţei la Târgul de Carte de la Paris, iar de curând s-a întors dintr-un excurs artistic la Haga şi Amsterdam. Ca de fiecare dată, Maestrul doreşte ca Televiziunea Română să fie aceea care-i punctează realizările.

Se iau trei tineri talentaţi şi entuziaşti. Cu toţii dornici de muncă şi de afirmare, cam într-aceeaşi proporţie.

E preambulul unui proiect care se întrezăreşte a fi de succes. Cei trei au început lucrul la filmul de scurt metraj Antourage, un proiect îndrăzneţ care va avea loc de cinste în cadrul Festivalului International de scurt-metraj de la Dublin.

Andreeas Novacovici, Ioan Buştean şi Eduard Daniel Opriş ne sunt alături şi ne vor povesti pe larg de ce, pentru cine, cu ajutorul cui. Cu toatele sunt curiozităţi legate de povestea lor ambiţioasă, dar cu mari sorţi de izbândă.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 09.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR Timișoara miercuri 10.07.2014 la ora 11.00).

 

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: joi, 02 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Ediție câmpenească, la

De 1 Mai v-am dat "Ziua bună" de pe malul lacului Ciric. Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

 

#tvr3