loader
Foto

Galerie foto

Poveşti despre Chişinăul istoric, la Interviurile Telejurnalului

Duminică, 16 octombrie, jurnalistul TVR Vitalie Guţu a stat de vorbă cu Ion Ștefăniță, directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. De la ora 19:30, la TVR MOLDOVA, TVR 3 şi TVR+.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ion Ștefăniță povestește despre capitala de ieri, cea de azi și cea de mâine. Unde ar trebui să se implice autoritățile, dar și oamenii de rând pentru a salva Chișinăul de demolări și a reduce din kitsch-ul care a pus stăpânire în ultima perioadă.

De asemenea, aflați de la Ion Ștefăniță despre cum poate o țară să facă mulți bani din cultură combinată cu aspectul economic, dar și când dosarul „Orheiul Vechi” va ajunge în lista patrimoniului mondial UNESCO.

Alte lucruri interesante despre proiectele de restaurare și conservare a patrimoniului național și internațional urmăriți în această duminică, 16 octombrie, de la ora 19:30, la Interviurile Telejurnalului Moldova, emisiune semnată de jurnalistul Vitalie Guțu.

***

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

20:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

publicat: marţi, 21 mai 2024

Marți, 21 mai, în direct la TVR Craiova și TVR3, de la ora 16.00, am vorbit despre proiecte europene și despre mediul de afaceri din Oltenia.

"Ziua bună de la Iași": Tu ce ai uitat azi?

publicat: marţi, 21 mai 2024

Uiți unde ai pus cheile sau dacă ai lăsat ceva în priză? Am aflat dacă este ceva normal sau începutul unei afecțiuni. Marți, de la ora 9:00, la ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvr3