loader
Foto

Regional Cafe – 4 februarie 2014

La început de săptămână, echipa matinală TVR Iaşi vă salută cu drag din capitala Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

De la 7.00 la 9.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi, aflaţi tot ce este important din acest colţ de ţară de la “Regional Cafe”.

Facem mişcare dis- de- dimineaţă şi aflăm cum ne păstrăm în formă de la Constanţa Ţurcanu.

Florentina Cojocaru ne oferă mai multe detalii despre un nou portal. Acesta se numeşte “Educat la Iaşi” şi poate fi accesat la adresa: www.educatlaiasi.ro

“Despre arta păpuşarilor români. Dialoguri cu maeştrii scenei”. Aşa se numesc cele cinci volume lansate anul trecut de actorul Teatrului "Luceafărul" din Iaşi, Toma Hogea. În ele descoperim o istorie a Teatrului de Animaţie  din România, vie-vorbită, cu marile personalităţi ale breslei păpuşăreşti. Recent, autorul a încheiat un turneu de lansare a acestor cărţi prin ţară. Detalii şi imagini  vedeţi la “Regional Cafe”.

“Cum să descoperi şi să-ţi ajuţi copilul supradotat”. La această întrebare ne va răspunde psihologul Carmen Posmangiu.

Actorul ieşean, Petru Ciubotaru, a împlinit anul acesta 50 de ani de activitate pe scena Naţionalului ieşean. “Tinereţe fără bătrâneţe şi teatru fără de moarte” este spectacolul pe care l-a prezentat publicului cu această ocazie. Despre teatru, împliniri, dezamăgiri, aplauze, roluri şi personaje discutăm la “Regional Cafe”.

Steliana şi Andrei vă aşteaptă şi pe www.tvrplus.ro.

1:30 Regatul Sălbatic (R)

*“Regatul Sălbatic” este locul comun, punctul de întâlnire a tuturor celor implicați activ în refacerea potențialului de regenerare a sălbăticiei naturale. Mai puțin confort pentru noi, mai mult loc pentru habitate sălbatice.

Producător Mihai Enea

(Reluare)

2:00 Vine Cluju’ pe la noi (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Muzică, voie bună, dedicații

Totul interactiv: pe parcursul emisiunii, Sergiu-Vitalian Vaida va fi în legătură permanentă cu telespectatorii, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje celor dragi. Doritorii vor putea dialoga cu moderatorul nu doar telefonic, ci si scriindu-i pe Facebook sau chiar în sistem video, folosind platformele Skype sau Zoom. De câte ori va fi posibil, respectând afirmatia din generic, emisiunea va fi prezentă în comunităti rurale si urbane, ducând televiziunea la ele acasă, construindu-se acolo,în mijlocul lor, cu oamenii locului, gând lângă gând si față către față. ln studio, un invitat special (artist, scriitor, teolog, medic, om de stiintă s.a.) va complini efortul realizatorilor ca emisiunea ,,Vine Cluju' pe la noi" să fie o fereastră deschisă spre seninul din oameni si spre duminica din sufletul lor.

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producător Radu Puşcaş

(Reluare)
 

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: sâmbătă, 18 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" v-a așteptat sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3