loader
Foto

Regional cafe din studioul TVR Craiova

Echipa matinală a studioului teritorial TVR Craiova, Alina și Marian, au fost din nou gazdele voastre miercuri, 26 februarie, de la ora 07:00 într-o nouă ediție Regional Cafe difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR3.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
REGIONAL CAFE

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Sportivii medaliați cu aur la Campionatul Național de Wushu ne vor face o demonstrație în direct, alături de antrenorul lor , dl. Silviu Obeanu.

Caravana Gaudeamus își deschide porțile mâine. Despre acest subiect ne vor vorbi invitații noștri: Alexandru Mogoșanu - director Radio România Oltenia Craiova și Vladimir Epstein - director Caravana Gaudeamus.

În final, Roberta Crintea, solista Ansamblului Folcloric Doina Gorjului ne va cânta, în premieră, melodii de pe ultimul său CD, "Te-am ales din lumea toată".

Puteți câștiga cărți oferite de librărie.net, dar și o invitație la Spectacolul "Mândru-i plaiul oltenesc" al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, dacă sunați la numărul de telefon: 0251.50.61.61.

Nu ratați această ediție difuzată pe TVR Craiova și TVR 3 dar și online pe www.tvrplus.ro

 

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

 

#tvr3