loader
Foto

România este pentru a cincea oară campioană europeană la fotbal! La minifotbal...

Echipa naţională de minifotbal a reuşit o performanţă unică în lume: cinci titluri europene câştigate în tot atâtea ediţii disputate până acum. Tot atâtea au câștigat Germania, Italia și Olanda la un loc, din 1960 încoace, în 14 ediții de campionat european.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După ce ne revenim din șoc, respirăm adânc și ne punem întrebarea: cum este posibil așa ceva? Și imediat găsim un posibil răspuns: minifotbalul este cel mai practicat sport din România.

Pentru Timișoara rezultatul este cu atât mai remarcabil cu cât aproape jumătate din lot este format din timişoreni. Naţionala este condusă de fostul arbitru FIFA Tiberiu Lajos iar portarul şi căpitanul echipei, Cristian Popa, este avocat de profesie.

Cei doi sunt prezenţi în platoul emisiunii cu impresii de la recenta competiţie din Muntenegru dar şi cu evaluarea perspectivelor pentru primul Campionat Mondial de minifotbal ce va avea loc anul viitor în Statele Unite ale Americii.

În prima parte al emisiunii rămânem cu picioarele pe pământ, împreună cu profesorul Ion V. Ionescu și Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

Analizăm anul 2014 din perspectiva grupării ce evoluează pe stadionul „Dan Păltinişanu”, un an ce a adus retrogradarea din prima ligă în vară dar şi crearea unei noi formule de echipă.

Poli a terminat turul de campionat în liga secundă, seria vestică, în fotoliul de lider, cu şapte puncte avans faţă de urmăritoare. Dar partea grea, construcția unei echipe care să fie competitivă în prima liga, abia începe.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 13.12.2014 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 14.12.2014 de la ora 0.30.

 

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)
 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3