loader
Foto

Satul: performanțe în legumicultură

Sâmbătă, 15 noiembrie, la TVR3, emisiunea Satul v-a arătat cum se pot obține performanțe în domeniul legumiculturii, îmbinând tehnologia modernă cu tradiția românească.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Invitații Simonei Carauleanu sunt: ing. Marian Baronescu - legumicultor și Daniel Popescu directorul  Oficiului Județean pentru Finanțarea Investitiilor Rurale - Dolj.

Cum se poate obține performanța în legumicultură, aflăm de la un fermier din comuna Perișor, județul Dolj care a reușit  să producă legume de calitate în cele 12 solarii pe care le-a construit, folosind tehnologie modernă și semințe din străinătate.  Cei care vor să investească în producția  de legume sau care vor să se extindă în acest domeniu, pot accesa fonduri europene. Informații  suplimentare ne va da directorul OJFIR-Dolj.

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)

1:25 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3