loader
Foto

Se poate educa un copil cu joarda, cureaua sau lingura de lemn?

„Bătaia este rupta din Rai!”, aşa spune una dintre cele mai vechi zicale româneşti.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Însă statisticile din ultimii ani ne arată că am luat prea în serios această zicală.

Jumătate dintre copiii din România sunt educaţi cu palma, deşi legea interzice orice formă de violenţă asupra lor. Bătaia e o realitate în una din cinci familii din România, arată datele organizaţiilor pentru drepturile copiilor.

De cele mai multe ori, copiii agresaţi ajung la rândul lor părinţi agresori, spun specialiştii. Desigur nici varianta în care cei mici sunt lăsaţi de capul lor nu este una bună.

Un lucru e clar! Să fii părinte este una dintre cele mai dificile meserii şi nu există o reţetă universal valabilă. Lucrurile stau diferit de la o familie la alta. Dacă în cazul unora funcţionează regulile stricte, în cazul altora vorba dulce este cea care rezolvă situaţiile de criză. Voi ce fel de părinte sunteti?

Care sunt cele mai bune metode de a educa un copil o să afaţi de la Andrei Boroşovici într-o nouă ediţie Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 15.02.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 16.02.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 21.02.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 27.02.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Din zestrea Ardealului (R)

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Producător Vasile Braic

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

 

#tvr3