loader
Foto

Situație neprevăzută în Liga Europei Centrale la baschet feminin

Partida de baschet feminin dintre BC UVG ICIM Arad și SBS Ostrava a fost amânată de Liga Europei Centrale din rațiuni medicale.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Programată miercuri, 10 decembrie, confruntarea va avea loc cel mai probabil la anul când, pe 11 și 12 februarie, jucătoarele din Cehia au acceptat să dispute ambele confruntări ale dublei cu Aradul în Sala Sporturilor Victoria.

Oficialii cehi au trimis o informare managerului BC UVG ICIM Arad, Marcel Urban, dar și diriguitorilor CEWL, prin care anunță accidentarea a nu mai puțin de cinci jucătoare în partida de campionat cu ocupanta poziției secunde, Nymburk, disputată sâmbătă, 6 decembrie.

În aceste condiții, Petilvas Tomas, antrenorul SBS Ostrava nu va putea alinia la start șapte jucătoare, numărul minim admis pe foaie de Liga Europei Centrale, în partida programată inițial miercuri.

Toate partidele de pe teren propriu ale deținătoarei Cupei României, BC UVG ICIM Arad în actuala ediție a competiției europene sunt transmise în direct de TVR Timișoara și TVR 3.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)
 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3