loader
Foto

Stop chefurilor făcute de romi în stradă

Un consilier local a depus un proiect de hotărâre care ar trebui să pună punct definitiv parangheliilor din Timişoara. Luni, 7 septembrie, de la ora 17:00, TVR Timişoara ne-a prezentat o nouă ediţie a emisiunii Ediţia de Vest.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

De ani buni Timişoara a devenit cunoscută atât în România, cât şi în străinătate, prin nunţile, botezurile şi înmormântările diverselor clanuri de romi înstăriţi.

În fiecare vară aceştia se întorc în Timişoara, iar bâlciul începe în scurt timp. De fiecare dată, Poliţia supraveghează evenimentele de la distanţă şi împarte amenzi pentru diverse abateri.

Este noul proiect de lege o soluţie şi de ce petrecerile rromilor au devenit un fenomen?

Invitaţi în studioul TVR Timișoara au fost Radu Ţoancă- consilier local PSD, Corneliu Vaida- scriitor, Adrian Mirică- consilier pe problemele rromilor, Prefectura Timiş.

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 07.09.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 08.09.2015 la ora 00:30.

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Cristina Gavriluță (II )

Producator Ovidiu Mihaiuc

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

 

#tvr3