loader
Foto

Galerie foto

Superliga Naţională de Rugby, în direct la TVR 3 şi TVR 2

Vineri, 3 aprilie şi sâmbătă, 4 aprilie, au fost transmise în direct, la tv şi online, partidele CSA Steaua – CS Dinamo şi CSM Ştiinţa Baia Mare - Timişoara Saracens RCM-UVT.

 

Meciul CS Stiinta CSM Baia Mare-Asociatia Timisoara Saracens RCUMVT poate fi urmărit online pe TVR+.

Meciul CSA Steaua – CS Dinamo poate fi urmărit online pe TVR+

CSA Steaua a învins formaţia dinamovistă cu 26 la 13 puncte. Meciul a fost transmis în direct de pe stadionul Ghencea. Comentariile au fost făcute de Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman.

Meciul CSM Ştiinţa Baia Mare - Timişoara Saracens RCM-UVT va fi transmis la TVR 2 şi pe TVR+, sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 11:00. Partida se desfăşoară pe stadionul Lascar Ghinet din Baia Mare. Comentariul va fi asigurat de Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman.

 

Toate partidele Superligii Naţionale se găsesc pe portalul TVR+. Primul meci, cel dintre CS Ştiinţa CSM Baia Mare-CSM CS Olimpia Bucureşti, poate fi urmărit aici.

foto credit: http://www.super-liga.ro

15:00 Cantec si poveste

*Studioul teritorial Tg.Mures * Interpreți din Ardeal

Moderator Cristian Ţăran Producător Vasile Braic

16:00 Taina zilelor mari

*Studioul teritorial Cluj

* O EDITIE SPECIALA DEDICATA SAPTAMANII MARI.

O emisiune realizata cu participarea Preasfintitul Benedict Bistriteanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

Moderator Loredana Corchis

Producator Luminita Purdea-Cotutiu

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

 

#tvr3