loader
Foto

Galerie foto

Tatiana Biciuc, o altfel de ambasadoare a Republicii Moldova

Duminică, 9 octombrie, jurnalistul Vitalie Guţu a stat de vorbă cu Tatiana Biciuc, tânăra care se ocupă de promovarea celui mai mare festival studenţesc din lume ISFiT. De la ora 19:30, la TVR MOLDOVA şi TVR 3.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe 9 octombrie, Vitalie Guţu v-a invitat să o descoperiţi pe Tatiana Biciuc, prima basarabeancă care a devenit ambasadoarea celui mai mare festival studențesc din lume ISFiT. Este singura tânără din Republica Moldova care a stat de vorbă cu Dalai Lama.

Aflați la Interviurile Telejurnalului Moldova ce sfaturi i-a dat Dalai Lama și de ce își dorește atât de mult Tatiana să promoveze imaginea țării peste hotare. Ce înseamnă să fii ambasadoarea celui mai mare festival pentru studenți de pe mapamond și de ce își dorește atât de mult să ajungă voluntară la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud, ce se vor ţine anul viitor.

Detalii urmăriți în această duminică, 9 octombrie, de la ora 19:30, la Interviurile Telejurnalului Moldova, emisiune semnată de jurnalistul Vitalie Guțu.

***

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

 

#tvr3