loader
Foto

Teatru, valsuri, tangouri și sârbe: Anul Nou începe bine la TVR 3

Serile și nopțile în care ne despărțim de 2016 și începem un an nou sunt vesele și muzicale la TVR 3.

 

Ultima seară din 2016 o petreceți la TVR 3 urmărind piesa de teatru clasică a Revelioanelor românești, Visul unei nopți de iarnă, de Tudor Mușatescu.

Povestea duioasă de iubire a lui Doruleț se vede, așadar, la TVR 3 și pe TVR+ de la ora 20:00.

(w882) Visul unei

În distribuție: Rodica Mandache, Florin Piersic, Matei Alexandru, Adela Mărculescu, Margareta Pogonat și Ştefan Radoff.

(w882) Visul unei

Continuam cu o nouă ediție Remix, de la ora 21:45, cu un sumar festiv ce include tangouri și cântece de petrecere în interpretările moderne ale Oanei Cătălina Chițu.

(w882) Oana CătÄ

Balul Vienez de la Timișoara care începe la ora 22:30  ne conduce în pași de dans spre noul an!

(w882) Balul vien

Credit foto:  Facebook Balul Vienez de la Timișoara

După ce intrăm în 2017, de la miezul nopții până la 7 dimineața, TVR 3 vă invită să vă bucurați de un program bogat, de cântece de petrecere: Petrecem la oameni buni, melodii pregătite de TVR Timișoara, și Spectacolul Ansamblului Maria Tănase, din seria aniversară TVR 60, filmat de TVR Craiova.

(w882) Festivalul

Către dimineață, alți mari interpreți se întâlnesc La Hanul Ancuței pentru a încheia prima noapte a anului în ritmuri vesele aduse de TVR Iași!

****

Seri de concerte am mai pregătit la TVR 3, de miercuri, 28 decembrie, până vineri, 30 decembrie, de la ora 20:00. Iată oferta muzicală, potrivită pentru menținerea atmsferei de sărbătoare din casele noastre:

* Trigon – miercuri, 28 decembrie;

* Vali Boghean – joi, 29 decembrie;

* Millenium & Riccardo Fogli – vineri, 30 decembrie.

Trigon, renumita formaţie de etno-jazz din Republica Moldova, a susţinut un concert în 2015 chiar în studioul TVR Iaşi. Despre Vali Boghean se pot spune multe: a început cu folkul, a cântat rock, dar s-a exprimat şi prin jazz. Iubitorii muzicii de calitate au ocazia să asiste la un alt concert extraordinar. Formaţia Millenium concertează alături de legenda vie a muzicii italiene - Riccardo Fogli. Milenium este o formaţie care abordează cu uşurinţă orice gen de muzică, fiind îndrăgită de public pentru entuziasmul ei. Repertoriul ei include melodii de la pop-rock şi rock, la doine, balade, muzica etno și colinde.

***

Programele pot fi urmărite şi în livestreaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

Forum Economic: Oportunități de finanțare UE

publicat: marţi, 21 mai 2024

Marți, 21 mai, în direct la TVR Craiova și TVR3, de la ora 16.00, am vorbit despre proiecte europene și despre mediul de afaceri din Oltenia.

"Ziua bună de la Iași": Tu ce ai uitat azi?

publicat: marţi, 21 mai 2024

Uiți unde ai pus cheile sau dacă ai lăsat ceva în priză? Am aflat dacă este ceva normal sau începutul unei afecțiuni. Marți, de la ora 9:00, la ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvr3