loader
Foto

Galerie foto

Timişoara în mişcare: 4 decembrie, Piața Operei

TVR Timişoara, “televiziunea regiunii tale” de 21 de ani, evadează de pe micile ecrane şi urcă pe scena din Piaţă Operei.

 

Spectacolul extraordinar „Timişoara în mişcare” e o parte din ceea ce programele TVR Timişoara propun telespectatorilor încă de la prima emisie, din 17 octombrie 1994: convieţuirea în bună înţelegere într-o zonă multiculturală, păstrarea tradiţiilor zonei, folclorul inconfundabil, dar şi ritmurile rock şi, în general, muzica de valoare.

Pentru că emisiunile dedicate minorităţilor din regiune au un loc important în programul studioului, vor urca pe scenă Ansamblul maghiar „Bokreta”, Ansamblul german „Warjascher Spatzen” şi Ansamblul sârbesc „Kruna”, Pera Todorovici şi Tamburaşii.(w500)

Pentru că TVR Timişoara crede şi susţine dragostea bănăţenilor pentru tradiţiile autentice, în partea a doua a spectacolului Ansamblul Timişul este cel care îi va bucura pe cei prezenţi. Solişti vor fi Georgiana Viţa, Doriana Talpeş, Stana Stepanescu şi Petrică Moise.

Pentru că Timişoara respiră rock, finalul aparţine legendarei trupe COMPACT, cu acorduri ce vor trezi nostalgii şi plăcute aduceri-aminte.

Pentru că TVR Timişoara îţi aduce în fiecare an Sărbătorile aproape, vom afla de la timişoreni ce işi doresc de la Moş Crăciun în acest an. Copiii care se vor afla în Atelierul lui Moş Crăciun din Piaţa Operei vor putea sa îi transmită acestuia mesajele lor.

Spectacolul este organizat cu susţinerea Primăriei Municipiului Timişoara şi a Casei de Cultură a Municipiului şi va fi transmis în direct, vineri, 4 decembrie, de la ora 17.00 la TVR Timişoara şi TVR 3.


 

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3