loader
Foto

„Toți copiii Domnului”, un film despre inocenţă şi dragoste

Pe TVR 3, v-am propus să urmăriți sâmbătă, 23 martie, de la ora 23.00, filmul „Toți copiii Domnului”.

 

Filmul „Toți copiii Domnului” este o coproducţie România – Republica Moldova, realizată cu sprijinul SRTv și al Centrului Național al Cinematografiei.

Personajul principal are 9 ani şi îşi caută mama, arătându-le trecătorilor o fotografie a ei. Este orfan de tată, iar mama lui, Irina, e în mâna unei grupări de mafioţi care o obligă să se prostitueze. Când Irina reuşeşte să se întoarcă în Moldova cu gândul de a-şi da copilul spre adopţie, îl găseşte pe Păvălaş la un internat din Chişinău. Îl ia de acolo, dar mafioţii sunt pe urmele lor.

În acelaşi timp, Alina, originară din Republica Moldova, şi soţul ei canadian Peter, după ce şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină, se află în Republica Moldova ca să adopte un copil. Cei doi îl îndrăgesc imediat pe Păvălaş, care le aminteşte de băieţelul pierdut.

Subiectul filmului este unul de actualitate, una dintre rănile grave ale lumii contemporane.

UNICEF estimează că numărul de femei şi copiii traficaţi, în fiecare an, pe piaţa sexuală şi pe piaţa muncii forţate variază între 700.000 şi 4 milioane.

Regia filmului „Toți copiii Domnului” îi aparţine lui Adrian Popovici, iar scenariul este semnat de Valeriu Turcanu și Pascal Ilie Virgil.

Din distribuție fac parte Emergian Cazac, Ina Surdu, Alina Turcanu, Rodica Oanţa, Mihaela Strâmbeanu, Michael Ironside , Vas Blackwood și Paolo Seganti.

***

Detalii despre filmele programate la TVR 3 puteți afla aici.

0:00 Dăruieşte Românie! (R)

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

1:25 Locuri, oameni si comori (R)

*Best of

Producător Emilia Nicolaescu

(Reluare)
 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

 

#tvr3