loader
Foto

TVR 3 transmite Raliul Moldovei - Moineşti

Raliul Moldovei - Moineşti, aflat la cea de-a cincea ediţie, a fost televizat în premieră. Vineri, 26 iunie, de la ora 17:30, şi sâmbătă, 27 iunie, de la ora 16:00, am urmărit în direct, la TVR 3 şi pe TVR+, probele speciale ale raliului.

 

În perioada 25-27 iunie, în judeţul Bacău are loc Raliul Moldovei, inclus în Campionatul Naţional de Raliuri. Competiţia are 11 probe, împărţite în două zile, care măsoară 126 de kilometri.

În competiţia de anul acesta s-au înscris 34 de echipaje. Spectatorii vor putea asista la spectacol în probele de la Trebeş, Hemeiuş, Speed Park, Moineşti şi Runcu.

Comentariul transmisiunii de la TVR 3 va fi asigurat de Victor Bonifaciu.

Raliul va putea fi urmărit live şi pe TVR+.

 

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3