loader
Foto

TVR Iaşi, de zece ani alături de motorsportul ieşean

Joi, 8 septembrie, la TVR3 şi TVR Iaşi,  începând cu ora 20.00.

 

Transmisiunea în direct a SuperSpecialei raliului organizat anual la Iaşi este deja tradiţie pentru postul regional. După ce, în anul 2007, a fost difuzată în direct, pentru prima dată, o probă de concurs, de atunci, TVR Iaşi a devenit un partener important al competiţiei. Astfel, chiar dacă bolizii s-au întrecut în parcări ale complexelor comerciale, în faţa Palatului Culturii sau la Râpa Galbenă, canalul nostru de televiziune a difuzat în direct aspecte ale concursului.

În această toamnă, parteneriatul împlineşte un deceniu. Pe 8 septembrie, TVR Iaşi va transmite, în intervalul 20.00 – 22.00, pe canalul regional și pe TVR3, SuperSpeciala Râpa Galbenă a Cotnari Rally Iaşi 2016. Peste 60 de echipaje se vor întrece pe cea mai spectaculoasă probă urbană a unui raliu în Romania. Echipa TVR Iaşi va realiza transmisiunea cu 7 camere pe traseul ce cuprinde şi Pasajul Mihai Eminescu plus Bulevardul Independenţei. Producţia TV va fi proiectată pe 3 ecrane gigant, astfel încât spectatorii să poată urmări evoluţia echipajelor pe tot traseul de 1,9km.

Comentariul de specialitate va fi asigurat de Lucian Lucescu şi Victor Bonifaciu, unul dintre cei mai avizaţi jurnalişti de motorsport din ţară. Transmisiunea va putea fi urmarită inclusiv online, pe site-ul tvrplus.ro.

13:30 Dăruieşte Românie!

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3