loader
Foto

Vară Pentru Voi – marţi, 1 iulie

Carmen Târnoveanu a fost moderatoarea acestei prime săptămâni din "luna lui cuptor"!

 

Carmen Târnoveanu
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Şi dacă am amintit denumirea neaoşă a acestei luni, să ştiţi că ediţia primei zile din iulie a fost plăcută, nicidecum toridă! Din judeţul Vaslui am avut invitaţi şi ne-am minunat cum "nasc şi în Moldova oameni"!

Cătălin Tătaru, un elev din clasa a zecea de la Bârlad, a obţinut o importantă menţiune la un concurs de ştiinţă şi tehnologie, intitulat ROSEF. Motorul electromagnetic al elevului bârlădean i-a impresionat pe oamenii de ştiinţă din juriu. Noi zicem că şi dumneavoastră veţi fi impresionaţi.

Daniela Doroşincă ne-a vorbit apoi despre un concurs şi un festival, în acelaşi timp: Festivalul Concurs Coral Internaţional pentru Tineret Gavriil Muzicescu.

Am mai furişat în treacăt un alt reper marca Vară pentru Voi: de curând, Institutul Cultural German din Iaşi a aniversat 20 de ani de existenţă. La mai mulţi! Alex Vasiliu a pregătit un reportaj care ne-a transpus în atmosfera festivă de la Goethe Institut.

V-am aşteptat totodată la telefon: am avut concursuri la care v-aţi putut înscrie sau, după caz, aţi putut intra în direct pentru a vă face auziţi, că doar Vară pentru Voi este pentru... dumneavoastră!

Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... "Vară pentru voi"!

Vară pentru voi este emisiunea-magazin pe care o veţi putea urmări în fiecare după-amiază între orele 17.00 şi 18.00 pentru a vă informa şi a vă bucura totodată de întreg potenţialul creativ pe care vi-l pun la dispoziţie cei implicaţi în realizarea emisiunii.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

*Manuela Iftimoaie

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 Invitație la spectacolul „Salonul nr. 6”, de A.P. Cehov

Vă invităm să urmăriți, la TVR 3, duminică, 26 mai, ora 20.00, și la TVR Internațional, de la ora 23.10, spectacolul „Salonul nr. 6”, o producție ...

Noutăți în îngrijirea persoanelor vârstnice | VIDEO

Vârsta a treia poate fi trăită din plin, dacă există sănătate și autonomie. Am aflat în ediția  "Ziua bună de la Iași" de luni, 20 mai, care sunt ...

 

#tvr3