loader
Foto

Galerie foto

19 octombrie 2013: minifotbal si fitness la "În Prelungiri"

Ediţia din 19 octombrie aduce campioni europeni la minifotbal şi campioni naţionali la fitness în studioul emisiunii, ca de obicei de la ora 17.00 în direct la TVR Timişoara şi TVR3.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Nicu Costândana este titular în lotul României la minifotbal care s-a întors din Creta cu cel de al patrulea titlu european din istorie, o performanţă impresionantă pentru o disciplină sportivă aflată la început de drum în ţara noastră. Nu va lipsi nici profesorul Jackie Ionescu, invitatul permanent al formatului, cu analize şi comentarii interesante în jurul Ligii secunde seria de vest la fotbal, dar şi a "mişcărilor de trupe" în interiorul prim-divizionarei ACS Poli Timişoara.

(w882) fitness

Partea secundă vine cu doi campioni naţionali la discipline sportive aflate în plină expansiune de imagine, fitness şi powerlifting. Andreea Sandici are cel mai în formă trup iar Bogdan Văipan este câştigătorul celor mai puternici bărbaţi.
(w882) fitness2

19:00 Tu votezi România

*Alegeri locale

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

20:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Porți deschise către performanță | VIDEO

La Universitatea tehnică din Iași începe o nouă etapă a programului european ”Ingenium”. Invitat în ediția din 16 mai, la "Ziua bună de la Iași" ...

 

#tvr3