loader
Foto

Galerie foto

2016, Bogâltin: Festivalul Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu”

Momente speciale la Festivalul Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu” de la Bogâltin, Caraş Severin!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

 

Urmărim partea a doua a emisiunii Cântec şi Poveste dedicată Festivalului Naţional Concurs „Mariana Drăghicescu” de la Bogâltin – Cornereva, Caraş Severin.

(w235)

Ne întalnim cu gorjanca Maria Beatrice Băndoiu (Locul 2 – 2008), Stana Stepanescu (Marele Premiu – 2008), alături de tânărul acordeonist Bojidar Ciobotin, Zorica Savu şi Dumitru Teleagă.
În acest an Gala Laureaţilor şi spectacolul cu invitaţi în recital s-a desfaşurat chiar în ziua de naştere a regretatei artiste, 18 septembrie.
Au fost mai multe momente emoţionante iar unul dintre ele s-a petrecut cand preoţii Cristian Rădulescu, Daniel Staicu şi Ioan Păleanu au urcat pe scena festivalului au dat binecuvântare acestuia.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 6.10.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 7.10.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 9.10.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 10.10.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

 

#tvr3