loader
Foto

Agora Art - "Țuculescu la Craiova"

Albumul ‘"Țuculescu la Craiova" de Magda Buce-Răduţ este dedicat unei poveşti impresionante a unui medic, care a descoperit pasiunea picturii şi a devenit unul dintre marii pictori europeni ai epocii de după război.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

La 27 iulie 1962, Ion Țuculescu se stingea din viaţă, la numai cincizeci şi doi de ani, puţin cunoscut de public şi de criticii de artă. În 1973, la Craiova, oraşul natal al artistului, în urma unei importante donaţii, făcută de Maria Ţuculescu, s-a înfiinţat pentru câţiva ani, un muzeu  care punea în valoare opera artistului, dar şi mobilă, obiecte personale şi manuscrise ce îi aparţinuseră.

După demolarea clădirii muzeului, donaţia este astăzi, din lipsa unui spaţiu dedicat ei, prea puţin pusă în valoare şi aproape necunoscută publicului tânăr.

Urmăriți emisiunea "Agora art", duminică 10 aprilie de la ora 16:00 la TVR3 și online pe TVRplus.ro/live-tvr-3

 

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

18:00 Tu votezi România

*Alegeri europarlamentare

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

19:00 Tu votezi România

*Alegeri locale

*Dezbatere electorala

Producator Stefan Stanescu

Transmisiune directa

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Înscrierea copilului la creşă poate deveni un stres pentru părinţi | VIDEO

Care este calendarul pentru înscrierea copilului la creşă şi ce documente sunt necesare, am aflat la "Ziua bună de la Iași", ediția din 14 mai, ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

 

#tvr3