loader
Foto

Arena - luni, 17 martie 2014

Capul de afiş al meciurilor de ligă secundă de la sfârşitul săptămânii l-a ţinut derbiul din Giuleşti dintre Rapid Bucureşti şi CSMS Iaşi, primele două clasate din seria I.

 

Lucian Lucescu
Arena

Imagini, declaraţii, rezultate complete, analize, comentarii după această etapă, a XX-a, puteţi urmări în emisiunea Arena de luni, 17 martie, moderată de Lucian Lucescu. Pe lângă acest subiect, vor mai fi: fotbal de liga a treia, handbal masculin de Ligă Naţională, volei din Divizia A1, Unic Piatra Neamţ- Penicilina Iaşi şi fotbal în sală cu CSMS Iaşi-Spicom Sfântu Gheorghe.

Toate acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 17 martie, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30, la TVR 3.

Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de Facebook a emisiunii: Facebook.com/ArenaTVRIasi

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iași: luni, ora 17.00

TVR 3: luni, ora 23.30

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Rolul vaccinării în sistemul de sănătate | VIDEO

Joi, 9 mai, de la ora 9:00, urmărim o nouă ediție "Bună dimineața de la Iași", la TVR 3 și TVR Iași.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

 

#tvr3