loader
Foto

Galerie foto

Atenție la produsele specifice sărbătorilor pascale!

Joi, 09 aprilie, de la ora 17:00, la TVR Craiova şi TVR 3  reprezentanții DSVSA şi OJPC Dolj au prezentat neregulile depistate  la comercianţi cu ocazia sărbătorilor pascale.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Inspectorii sanitar veterinari și comisarii pentru protecția consumatorilor au început controalele pentru a depista eventualele nereguli și ilegalități în comercilaizarea produselor specifice sărbătorilor pascale.

Reprezentanţii celor două instituții de control participă la emisiunea "Oltenia la zi" de joi 9 aprilie de la ora 17.00.

În a doua parte a emisiunii vom vorbi despre săptămâna de "școală altfel" cu Florin Ridiche, directorul Muzeului Olteniei și Marinela Dumitrescu, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj.

17:30 Caravana TVR 3

*Studioul teritorial Iasi

* La Ciocănești și Fundu Moldovei

Producător Vasile Arhire

18:55 Rafinament plus

* Studioul teritorial Tg.Mures

* Rafinamentul este finețe, delicatețe, subtilitate a gustului și a simțirii. Dezvoltăm această temă timp de cinci minute cu stilistul Mihaela Voinea.

Producator Coralia Matea

 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3